Merijn De Bruin / Bureau Optimaal Presteren

Merijn de Bruin is eigenaar van Bureau Optimaal Presteren dat sinds 2005 bestaat. Hij is Arbeids- & Organisatie- en Loopbaanpsycholoog en geaccrediteerd Sport- & Prestatiepsycholoog. Daarnaast is hij neurofeedback therapeut, EMDR-practitioner, PSYCHOLOOG NIP en geaccrediteerd ALTI coach (MBTI). Als docent is hij verbonden aan de Wageningen Universiteit en de Academie voor Sportstudies.
Merijn heeft ruim 15 jaar ervaring als adviseur in het bedrijfsleven en heeft gewerkt op het gebied van talentontwikkeling, peak performance, en verbetering van inzetbaarheid en mentale vitaliteit.

Bureau Optimaal Presteren is gespecialiseerd in praktische en effectieve psychologische training en coaching van sporters, scholieren, werknemers, musici en artiesten. Voor kinderen en volwassenen. Veel mensen worstelen met knelpunten die verhinderen dat zij goed functioneren en het beste uit zichzelf halen. De trainingen van Bureau Optimaal Presteren zorgen ervoor dat presteren met meer plezier en minder (in)spanning gepaard gaat. De trajecten starten met bewustwording van eigen kenmerken waarna u in relatief korte tijd zichtbare verbetering bereikt ten aanzien van spanning, focus, zelfvertrouwen, oplossend vermogen en resultaat. De specifieke psychologische training vergroot uw mentale weerbaarheid en duurzame inzetbaarheid.

Overige diensten:

Studie- en Beroepskeuzeonderzoek
Loopbaanonderzoek en Assessment
Faalangsttraining
Online training en begeleiding/E-coaching
Teamcoaching/Teambuilding
Outplacement/ Re-integratie 2e spoor


  • Merijn de Bruin