Actueel

Samenwerking VSPN en Embloom

  • Actueel
  • 1 minuut (165 woorden)

Embloom

Embloom is een digitaal e-health platform met een verscheidenheid aan toepassingen voor diagnostiek, effectmeting en online behandeling. Daarnaast kunnen gebruikers via het platform ook beeldbellen, chatten en bestanden uitwisselen.

Leden van de VSPN met de accreditatie SPORTPSCYHOLOOG VSPN® ontvangen 25% korting op het Basic abonnement.

Embloom biedt onder andere een grote verscheidenheid aan digitale vragenlijsten. Voor sportpsychologen zijn voornamelijk de vragenlijsten ten behoeve van diagnostiek relevant. Deze kunnen worden gebruikt om te beslissen of er gewerkt kan worden aan prestatieverbetering of dat een doorverwijzing naar de specialist n.a.v. de klachten gewenst is. De instrumenten zijn flexibel inzetbaar en kunnen worden afgestemd op individuele coaching of mentale begeleiding, alsmede de behoeften van de sporter en de sportpsycholoog.

Tijdens de Postgraduate opleiding tot praktijksportpsycholoog (POPS) wordt sinds 2019 het platform van Embloom gebruikt en maken de sportpsychologen in opleiding al kennis met de inzet van e-health. Bekijk de website van Embloom voor meer informatie over de mogelijkheden van het e-health platform.


World Mental Health Day - Mentale gezondheid bij dansers
10okt

World Mental Health Day - Mentale gezondheid bij dansers

Mentale gezondheid bij dansers Door Diana van Winden  (in opdracht van www.sportzorg.nl) Vandaag is de Dag van de Psychische Gezondheid...

5 vragen aan: ... de sportfysiotherapeut
23apr

5 vragen aan: ... de sportfysiotherapeut

Hoe kan een sportpsycholoog jou als (sport)fysiotherapeut helpen bij het begeleiden van een individuele sporter en/of team? Ik vind het...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen