Simone van der Riet / Tough Minds

Contact

Simone van der Riet / Tough Minds
Michaëlisstraat 5
2521 AJ 's-Gravenhage
Nederland

+31 6 23 09 74 52

simone@toughminds.nl

www.toughminds.nl

Simone van der Riet / Tough Minds

Simone kijkt verder dan jij als sporter. Wie ben jij? Wat drijft jou? En waar word jij gelukkig van? De mens achter de sporter staat centraal. Plezier houden en op zoek blijven naar groei staan dus ook centraal in de begeleiding. Volgens Simone bereik je het meest door samen te werken. Samen met jou gaat ze dus graag aan de slag om verschillende uitdagingen aan te gaan! 

Simone is nieuwsgierig, wat ervoor zorgt dat ze met een open houding het gesprek aangaat. Luisteren kan ze als de beste, maar ze durft je ook flink aan de tand te voelen. Dat doet ze dan ook regelmatig bij haar eigen teamgenoten. Op het (amateur) voetbalveld ziet ze hetzelfde gebeuren als in de turnhal waar ze vroeger uren doorbracht: heftige emoties, verschillen in motivatie, wedstrijdspanning en ingewikkelde gesprekken over selectie of speeltijd. Die herkenbaarheid: juist dát maakt het werk als sportpsycholoog voor Simone zo leuk! 

Simone is dagelijks bezig met het geven van zakelijke trainingen om werknemers het beste uit zichzelf te laten halen. Persoonlijk leiderschap, verbindend communiceren, mentale veerkracht en werkgeluk zijn thema's die o.a. worden behandeld in deze trainingen.  

Vraag jij je af hoe jij nóg meer uit jezelf kan halen, zowel als sporter en als mens of ben je geïnteresseerd in een zakelijk ontwikkeltraject? Simone wil graag met jou samen stappen maken!


  • Simone van der Riet