Daniëlle Vermeulen / Animo Psychologie & Sportpsychologie

Contact

Daniëlle Vermeulen / Animo Psychologie & Sportpsychologie
Niasstraat 1
3531 WR Utrecht
Nederland

+31 6 40 29 05 28

danielle@animo-psychologie.nl

www.animo-psychologie.nl

Het uiterste uit jezelf halen, dat kan nog best lastig zijn! Als sporter train je fysiek misschien wel 5, 10, 15 of zelfs 20 uur in de week, maar hoeveel tijd besteed je eigenlijk aan mentale training?

Mijn doel is om elke sporter zich te laten ontwikkelen en zo optimaal mogelijk te laten presteren, met nadruk op plezier in de sport. Een begeleidingstraject kan gericht zijn op het aanleren van de mentale basisvaardigheden om mentaal sterker te worden, maar ook gebaseerd worden op een vraag die je zelf hebt. 

Voorbeelden van vragen die vaak langskomen zijn zenuwen voor de wedstrijd, het verlies van focus tijdens wedstrijden, angst- of paniekklachten in de sport, dichtklappen bij belangrijke wedstrijden, verlies van motivatie of omgaan met blessures of tegenslag.

Vanuit mijn praktijk in Utrecht begeleid ik individuele sporters en (kleine) teams, en daarnaast ben ik regelmatig op locatie door heel Nederland te vinden om te werken met sporters, coaches en teams. Ook geef ik vaak clinics of workshops door heel Nederland. 

Vroeger heb ik zelf op nationaal niveau wedstrijdgezwommen, en nu ben ik fanatiek triatleet. Ik werk veel met duursporters, en zie daarnaast ook sporters uit allemaal verschillende sporten. 

Naast mijn praktijk en op locatie werk ik ook online, en is het ook mogelijk om mentale training of workshops in het Engels te doen.


  • Danielle Vermeulen