Daniëlle van der Klein - Driesen / Flow Mentale Training

Contact

Daniëlle van der Klein - Driesen / Flow Mentale Training
Hattasingel 172
3066 HH Rotterdam
Nederland

+31 10 436 49 15

info@flowmentaletraining.nl

www.flowmentaletraining.nl

Daniëlle van der Klein - Driesen / Flow Mentale Training

Flow Mentale Training traint sporters van talent tot en met Olympisch niveau. Het is mogelijk om individueel- en als team te trainen in de praktijk en op locatie. Bij individuele training wordt er een programma voor jou op maat gemaakt, passend bij je hulpvraag, persoonlijkheid en sport. Je leert hierbij mentale vaardigden voor het presteren onder druk en omgaan met gedachtes, emoties en spanning bij wedstrijden. 

Team Flow won met de multimediale methode Sport in Perspectief de Nationale Sportinnovator Prijs. Dit programma draait nu in tennis, atletiek, turnen, handbal, korfbal, voetbal, hockey, karate en aikido. Ons doel: kinderen duurzaam te motiveren voor sport, door het bevorderen van een positieve sportcultuur.

Daniëlle
Ik ben Sportpsycholoog VSPN®|Docent sportpsychologie VSPN |Orthopedagoog|Docent Basisonderwijs. Mijn specialisatie is talentsport/de jonge sporter en hun ouders. 

Team Flow
Het team van Flow bestaat uit sportpsychologen, (ortho)pedagogen, bewegingswetenschappers, LO-docenten en stagiaires vanuit de sport- en prestatiepsychologie en pedagogiek. 

Partners:
Rotterdam Topsport, Rotterdam Sportsupport, Sportgeneeskunde Rotterdam, Gemeente Amsterdam, Atletiekunie, Fitsurance, VerdwaalNiet, Uitgeverij Lucht, Stichting WIN WIN. PAC Atletiek, CAV Energie, Excelsior Rotterdam, Turnz Amsterdam Gymnastics, HC Victoria, TC Capelle, AtVantage Tennis Academy, VV Alexandria '66,Aikido Rotterdam, Geoffrey Berens Karate, VVGZ, ADO Korfbal, AV Groene Ster, VV Seolto, HV Groene Ster.

Boeken:

  • GAS en REM in de sport. Mentaal sterk coachen' gaat over de invloed van emoties (GAS) en gedachten (REM) op prestatiegedrag. Wat kan je als sporter doen om het beste uit jezelf te halen? Wat kan je omgeving (ouders en de trainers) doen? Er staan veel praktische voorbeelden en verhalen in van topsporters, talenten, coaches, ouders en scheidsrechters.
  • Als je maar wint. Sportouders in perspectief. is geschreven voor sportouders en iedere coach die met jonge sporters werkt. De inhoud geeft ouders inzicht en praktische handvatten hoe je sportende kind te beschermen, positief te steunen en los te laten. 


Wil je dit boek bestellen of aanmelden voor mentale training ga naar: www.flowmentaletraining.nl of www.sportinperspectief.nl


  • Daniëlle Driesen