Kelly Dekker / High Performance Academy

Contact

Kelly Dekker / High Performance Academy
Batjanstraat 11
1094 RC Amsterdam
Nederland

+31 6 24 20 59 51

kelly@highperformance.amsterdam

www.highperformance.amsterdam

Het is enorm frusterend als je hard voor iets hebt gewerkt en het komt er niet uit op het moment dat het er écht om gaat. Ik wil je graag leren hoe je op belangrijke momenten en onder alle omstandigheden de best mogelijke resultaten boekt én hoe je je leven (nog) fijner inricht. Je bent tenslotte meer dan je prestaties.

ACT (Acceptance and Commitment Training) is het uitgangspunt in mijn trainingen en coaching. ACT is een nieuwe wetenschappelijk bewezen methode in de sport- en prestatiepsychologie die vooral in Amerika en Australië al veel gebruikt wordt, maar in Nederland nog in de kinderschoenen staat.

Traditionele sportpsychologische interventies focussen zich meestal op het onder controle krijgen van gedachten en gevoelens. Maar wanneer 't er écht om gaat, zie ik vaak dat dit niet lukt. Bovendien zorgen de traditionele interventies lang niet altijd voor prestatieverbeteringen. 
Ik gebruik acceptatie, mindfulness en strategieën voor gedragsverandering, zodat je psychologisch flexibeler wordt en je leert omgaan met de ups en downs in je carrière. Inmiddels heb ik met honderden high performers gewerkt en heb ik gezien dat het niet uitmaakt uit welke sport je komt: Als je ergens vol voor gaat gaat, krijg je automatisch te maken met twijfels, verwachtingen, succes en tegenslag. Daarom heb ik de High Performance Academy (HPA) opgericht. 

De coaching en trainingen bij de HPA zijn o.a. voor sporters, coaches, sportpsychologen, fysiotherapeuten en andere begeleiders rondom sporters. Zelf heb ik van mijn 6e tot 21e fanatiek getennist. Daarnaast heb ik paardgereden, ultimate frisbee gespeeld en hou ik van pilates, suppen en snowboarden. 

Wil je kennismaken, een afspraak of meer info? Neem dan gerust contact op.
kelly@highperformance.amsterdam--06-24 20 59 51

Afspraken vinden plaats in Amsterdam. Woon je verder weg of in het buitenland, dan spreken we af via Zoom/Skype/Facetime

 


  • Kelly Dekker