Joyce Jansen

Contact

Joyce Jansen
Burgemeester Canterslaan 50
5062 EW Oisterwijk
Nederland

+31 6 47 49 26 75

info@joycejansen.com

www.joycejansen.com

"Waar een wil is, is een weg..."

In mijn werk als sportpsycholoog combineer ik mijn kennis en mijn grootste passie! Ik begeleid (top)sporters, jonge talenten, (bonds)coaches, (nationale) teams en andere presteerders op mentaal gebied.

Tijdens mijn eigen topsportcarriere (baton twirling), merkte ik hoe belangrijk het mentale aspect was en hoe doorslaggevend dit op piekmomenten kon zijn. Helaas was er destijds nog weinig aandacht voor dit onderdeel van mijn sportprestatie. Na het afsluiten van mijn eigen sportcarriere op het allerhoogste niveau, ben ik mij verder gaan scholen als trainer/coach. Ook studeerde ik in die fase af als kinder- en jeugdpsycholoog. Ik besloot vervolgens om mijzelf verder te scholen in de richting van de sportpsychologie. 
Als vervolg op mijn sportcarriere, ben ik jarenlang trainer/coach geweest van diverse clubs, teams en individuele sporters. Ook ben ik 10 jaar bondscoach geweest van de nederlandse equipe baton twirling. Doordat ik de sport vanuit diverse invalshoeken zelf heb ervaren, kan ik mij goed verplaatsen in de taken en beleving van zowel de sporters als de coaches.

Sinds 2006 heb ik mijn eigen praktijk en heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van sporters uit diverse takken van sport (o.a. (ijs)hockey, (synchroon)zwemmen, schoonspringen, honkbal, (tafel)tennis, roeien, turnen, trampolinespringen, voetbal, judo, darten, boogschieten, wielrennen, veldrijden, dansen). Ook verzorg ik trainingen en workshops binnen het bedrijfsleven en bij de politie.
Sinds 2011 ben ik verbonden als sportpsycholoog aan het Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO) Eindhoven, waar ik verantwoordelijk ben voor de mentale begeleiding van de sporters die hierbij zijn aangesloten.

Ik heb 2 praktijklocaties: Oisterwijk en Eindhoven. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om werkzaam te zijn op (sport)locatie!

Wil je weten wat ik voor je zou kunnen betekenen of ben je geïnteresseerd in een persoonlijke kennismaking? Neem dan contact met me op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.
Ik verheug me op een sportieve samenwerking, waarin het bereiken van jouw persoonlijke doelen voorop staat.

info@joycejansen.com
06-47492675

 


  • Joyce Jansen