Kimberly Muusse / MaxiMental

Kimberly Muusse / MaxiMental

Dankzij twintig jaar topsport en dit te combineren met werk en studie, ben ik ervaringsdeskundige geworden als het gaat om het zoeken naar het juiste ritme. Ik heb als marathonschaatser veel inspanning geleverd om te komen tot stabiele prestaties en te kunnen pieken op de juiste momenten. Als hooggevoelig persoon was voor mij het voornaamste om een lekker leefritme binnen die topsport te creëren en te genieten van al het moois en harde werken. Ik heb dankzij het schaatsen veel mooie (en vooral koude) plekken gezien en een liefde voor de natuur ontwikkeld. In maart 2019 ging ik met pensioen.

Ik ben dol op leren! Ik begon met psychologie en maakte een stap richting de bewegingswetenschappen. Ik studeerde af op een zelfbedacht topic, de terugkeer in de topsport na een zwangerschap. In een tussenjaar deed ik een cursus sportmassage en uiteindelijke specialiseerde ik mij tot sportpsycholoog. Ook heb ik een studie tot leefstijlcoaching gevolgd om meer te weten te komen over thema's als slaap en voeding. In 2013 startte ik mijn eigen praktijk voor individuele begeleiding en begon ik met het geven van lezingen en trainingen.

Dat ik een studiebol ben, uit zich in mijn stevige kennis over mindset en lichaam. Dit alles combineer ik op een heel creatieve manier tot duidelijke en persoonlijke plannen om de klanten binnen mijn praktijk op weg te helpen. Het mooie aan mijn werk is dat geen opdracht hetzelfde is!

Heb je vragen? Bel mij op 0631209494 of bezoek mijn website.

Ik help je graag een stapje verder.

Groet Kim


  • Kimberly Muusse