Mitchel Kevenaar

Mitchel Kevenaar

Gedreven sporters die hard werken om zichzelf, hun prestaties en hun plezier in de sport te ontwikkelen, dat zijn de mensen waar ik mee werk. Een deel van hen neemt contact op omdat ze op mentaal vlak het maximale uit hun mogelijkheden willen halen. Anderen merken dat ze tijdens wedstrijden spanning ervaren, minder vertrouwen hebben, afgeleid zijn en slechter presteren. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Als initiatiefnemer van Prestum.nl werk ik samen met collega SPORTPSYCHOLOGEN VSPN® aan het via internet toegankelijk maken van mentale training voor alle sporters van Nederland.


De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de golfsport. Het is een individuele sport en het balletje ligt stil. Als golfer krijg je veel tijd om na te denken en bepaal je zelf het moment van spelen. Ik heb mij gespecialiseerd in het ontwikkelen van mentale routines die golfers helpen om optimaal voorbereid te zijn wanneer het erop aankomt. Dit is de basis geweest voor mijn online training "Golf: Mentale routine".

Mijn vaste werkplekken zijn Gorinchem en Rotterdam. Daarnaast werk ik ook regelmatig op andere (sport)locaties in Nederland en online.


  • Mitchel Kevenaar