Lisa Rübsteck / Tough Minds

Hallo!
Ik ben Lisa en ik werk bij Psyned in Leiden, en natuurlijk ook veel online. Ik ben gespecialiseerd in het werken met ACT, een heel fijne methode om te leren om op een effectievere manier om te gaan met je gedachten en gevoelens zoals spanning. 

Je kunt bij mij terecht voor al je vragen rondom mentaal fit zijn in de sport, of het gaat om toewerken naar een grote wedstrijd, om communicatie met een belangrijke persoon in je omgeving of om het verwerken van vervelende herinneringen waar je nog last van hebt. Ook geeft ik regelmatig workshops op maat over thema's zoals zelfreflectie, loslaten, spanning en nog veel meer. 

* individuele coaching
* team coaching
* workshops
* trainingen

Andere werkzaamheden:
Bij Psyned werk ik ook als basispsycholoog en kun je bij mij terecht met vragen die ook buiten de sport voor je relevant zijn, zoals bepaalde angsten, verwerken van herinneringen of versterken van het beeld wat je van jezelf hebt. 


Licenties & registraties:
* SPORTPSYCHOLOOG VSPN ®
* ACT trainer / therapeut
* SCAS registratie
* EMDR

Eigen sport:
Mijn eigen sportachtergrond is erg divers, van atletiek tot handbal en 8 jaar volleybal.
Ik hou ervan om nieuwe sporten te leren kennen en daag me daarin steeds weer uit, triathlon, skiën, klimmen, SUP, paragliding, ... ik hou van afwisseling :) Op dit moment ben ik regelmatig te vinden bij trailrunning events, op de fiets door Limburg en bij bootcamp trainingen op het strand of in het bos.
 


  • Lisa Rübsteck