Actueel

BASP-dag

  • Actueel
  • 2 minuten (460 woorden)

Speciaal voor iedereen in NL met een basisaantekening in de sportpsychologie (BASP) organiseert de VSPN op 17 nov een BASP-dag, parallel aan de bijscholingsdag. Een dag vol leerzame & leuke workshops (Teamdynamiek, Wanneer & Hoe verwijzen), mogelijkheid tot intervisie, gelegenheid tot netwerken en inspiratie voor werkplekken. 

 

Ondertussen is er in NL al een grote groep mensen ontstaan die in het bezit zijn van een BASP en wij hebben vanuit het VSPN-bestuur de afgelopen tijd bewust wat meer aandacht aan deze groep besteedt. We zijn allemaal gepassioneerd over de sportpsychologie en in meer of mindere mate is dit ook ons werkveld. 
Zo is het idee ontstaan om een speciale BASP-dag te organiseren op 17 november 2022 in Doorn. We willen jou graag van harte uitnodigen om deze dag bij te wonen, kennis te maken met collega-BASP’ers en met elkaar te leren over het vakgebied, jezelf te ontwikkelen en ideeën op te doen vanuit het werkveld. 

Er is voor jullie een programma gecreëerd en dat grotendeels parallel aan een bijscholingsdag voor geaccrediteerde VSPN-leden loopt en ook gedeeltelijk overlap vertoont. Vanuit het idee om elkaar beter te leren kennen en met/van elkaar te leren.

Aansluitend op deze dag vindt de ALV van de VSPN plaats en we zouden het enorm waarderen als je daar ook bij aanwezig kunt zijn als je al lid bent (geworden) van de VSPN. Er staan enkele belangrijke punten op de agenda, voor de ontwikkeling van de vereniging, maar in het bijzonder ook voor BASP’ers. 

 

Programma

12.30 – 13.00 uur Inloop (lunch te verkrijgen op eigen kosten)

13.00 – 15.30 uur Bijscholing Teamdynamiek 

15.30 – 16.00 uur Pauze

16.00 – 17.30 uur Wanneer & Hoe verwijzen 

17.45 – 18.45 uur Werkveld inspiratiesessie 

18.45 – 19.30 uur Gelegenheid op eigen kosten soep + een broodje te eten in de kantine.

19.30 – 21.30 uur ALV (alleen voor VSPN-leden)

 

Aanmelden

Aanmelden voor de BASP-dag en ALV kan via het ledengedeelte van de website van de VSPN.

  • Ben je nog geen lid? Meld je dan aan door een mail te sturen aan info@vspn.nl
  • Wil je vooraf lunchen, en/of voorafgaand aan de ALV soep en een broodje bestellen, geef dit dan aan uiterlijk 10 november door via herregistratie@vspn.nl.

Locatie

Tenniscenter Heuvelrug

Mariniersweg 3
3941 XK Doorn

 

Bij het tenniscenter kan gratis geparkeerd worden. Reis je met het OV? Stap dan op station Driebergen-Zeist uit de trein en pak een OV-fiets of vraag een collega om vanaf daar met de auto mee te rijden. Na aanmelding op de VSPN-site zie je welke collega’s zich aangemeld hebben.

 

Ben jij er ook bij? 

Meld je nu direct aan via het ledengedeelte van de website.

 


VSPN Lustrum 2023 Practice what you preach
12apr

VSPN Lustrum 2023 Practice what you preach

Nadat we door de coronapandemie het vieren van ons lustrum al een paar keer hebben moeten uitstellen gaan we eindelijk op 2 en 3 juni...

VSPN en AOG lanceren instituut voor sport- en prestatiepsychologie
31mrt

VSPN en AOG lanceren instituut voor sport- en prestatiepsychologie

GRONINGEN – AOG TSM Business School heeft in samenwerking met de Vereniging voor SportPsychologie in Nederland (VSPN) en de...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen